keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Kuvia StadistaTänään klo 15 oli vielä tämän näköistä Hakaniemessä, hiukan vesiräntää tuli taivaalta. Nyt on sitten maa valkoinen ainakin Jokelassa. Vettä tihuutaa joten mitenkähän aamulla?

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ajan kuvaa. Nyt pitäis Hotasen tykätä, on dokumenttia suomalaisesta talvesta vuosimallia 2007-8.

Se mies on tainut nyrjähtää talviliukkailla, on ottanut nähdäkseni urakakseen käydä läpi mun Picasan kuvat kategoria kategorialta. Ja vieläpä joitain kehuen *silmätympyräisinään*. Pilkkaako se blondia? Joitain heittoja siellä on sullekin...

A-K.H kirjoitti...

Minä olen luullut Maria aina tummaksi, mutta mistä naisten tukanvärin nykyään oikein tietää. Tietysti voisi kurkistaa alakarvoituksen väriä.

Kooteen taidekuvista sanoisin, että yläkuvaa joutuu katsomaan silmät höröllä. Alakuvaan minulla on kognitiivinen näkökulma ja sanoisinkin, että kuva on tynkä. Miksi vesi piti rajata pois. Tavallisesti siinä on tähän aikaan jäätä ja jäällä polku. Ei oikein erota, ovatko lehmukset hiirenkorvalla vai ei.

A-K.H kirjoitti...

Jaa, se oli tänään. Kuvaihmisenä en juuri tule lukeneeni raapustuksia. Unohdetaan hiirenkorvat. Maisemat ovatkin jotenkin hiirenkarvaiset.

Jatta kirjoitti...

Rakkaita taloja taas, tätä köyhälistön asuinaluetta, Säästöpankin rantaa.

Yläkuva onkin metka. Sanan varsinaisessa merkityksessä monikerroksellinen.Näyttäis isommalta kuin onkaan kaupunki tuosta vinkkelistä.

KooTee kirjoitti...

KH:lle sanoisin; Kuvat ovat tässä formaatissa vain oman mielihaluni takia siksi, että halusin laittaa ne tähän päällekkäin. Vesi oli tylsän näköinen, harmaa, vesisateessa.

Itse pidän tuosta ylimmästä kaikesta harmaudesta siinä...makuasioita sanoisin. Minulla on tunnetusti erikoinen maku kuvien suhteen.

Halo Efekti kirjoitti...

jännästi tuo sumuvaippa tekee nämä maisemat rauhallisemmiksi kuin jos kuvat olisi otettu kirkkaassa auringonvalossa.

Kirkkaassa valossa nuo luomakunnan kruunun "ihmepytingit" olisivat suhteellisen kestämättömiä katsella -tämä koskee yläkuvaa-.

Alemman kuvan talojen arkkitehtuuri saa minulta armon, melkoisen sieviä

: )