keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Kulmilla


Nuorisoa Jokelassa uudenvuoden yönä. Märkä ja sumuinen......oli myös säätila. Pitkä suihku=DD

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Märkä ja sumuinen ilta välittyy hyvin. Mukavasti heput ryhmittyvät seinustan viereen.

Mari kirjoitti...

Mainio kaikin puolin... Kuuluuko Jokelakin niihin kuntiin Suomen kartalla, että kaikki on suurta ja mahtavaa :-)? Ainakin tämän kuvan perusteella...

Tämän kuvan kelmeän harmahtava värimaailma on kaunis, samoin tuo oikealla oleva tiiliseinä tuo "suhauttelijoille" suojaa ja antaa vähän kielletyn makua.

Partsiltako taas kuvailit uuden jalkasi kanssa? Ihan tiedoksi, sitä jalkaa saa ulkoiluttaa ihan niin kuin Viiviäkin... Tosin kokemuksesta sanon ettei koiran ja kamerajalan ulkoiluttaminen yhtä aikaa oikein suju.

Elina kirjoitti...

On voimakas suihku eli ei hätää toistaiseksi ;)

kootee kirjoitti...

=DD
Mari; Hyväksi havaittu kahvinkeitin oli taas jalustana ja keittiön ikkunasta lasin läpi kuvasin siitä johtuu nuo heijastukset. Uusi jalusta oli tukena rakettikuvauksessa.
Juu ei Viivin kanssa voi jalustaa mukana kantaa=(

SusuPetal kirjoitti...

Dokumenttikuvausta! Hyvä tunnelma.

Mari kirjoitti...

Se se vasta näky on jos sinä sen vanhan ystäväsi kahvinkeittimen kanssa pitkin kylänraittia raahustat pimeään aikaan... Opettele vaan kantamaan sitä jalkaa mukanasi!

Nyt kun tämän kahvinkeittimen sivubisneksen muistin, niin ymmärrän kyllä, miksi sait joululahjaksi myös sen jalan - on ankeaa rouvalla, kun olet kahvinkeitintä ulkoiluttamassa, ei auta silloin kahvihammasta kolottaa...

No hyvä, että rouva sai pitää kahvinkeittimen edes rakettien ampumisaikaan, älysit ottaa jalan.

Täytyy kyllä myöntää, että tuo kahvinkeitin toimii yllättävän hyvin - pitäiskös kokeilla??? Voitais perustaa kahvinkeittimen ulkoiluttajat kerho. Hmmm... Tarkastin tilanteen, meillä on kupera päällinen , ei toimi. Pahus! Braun mokoma on mennyt muuttamaan mallia, edellisessä oli vielä tasainen, laaja päällys.

KooTee kirjoitti...

Kuuleppas Mari, sen pitää olla MoccaMaster ja sitä korkeata mallia, ei perinnekeitin =D

Halo Efekti kirjoitti...

Jaahas, vain Moccamaster kelpaa kameran jalustaksi... Välineurheilua ;D

Mari kirjoitti...

Mulle luettiin kyllä viimeksi, kun kahvinkeitintä ostimme lakia, että MoccaMaster - olisin kuunnellut... Metsään meni.

Kun en itse sitä kahvia lipikoi, niin ajattelin, että kyllä vähän halvempikin kelpaa, vaan taas se nähtiin, ettei halpaa kannata ostaa. Ehkä sitten joskus, kun on seuraava keitin ostossa. Lupaa nyt edes kertoa, josko löytyy vielä parempi malli, etten taas mene ostamaan menneen talven lumia...

A-K.H kirjoitti...

Mitäs tuumit, Mari, KooTen suihkusta. Ei tarvitse kohtsiltään ruveta kurpitsansiemeniä popsimaan. Kekkosen mielestä ei ollut likikään valtiomies sellainen, jonka suihku oli vielä niin hyvä, että kengät kastuivat.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo katunäkymä ei houkuttele ainakaan mua Jokelaan uuttavuotta viettämään... Kahville voisin tulla, jos oikein Moccamasterilla keitetyt sumpit saisin!

saturation kirjoitti...

Moccamaster sen olla pitää:)
Uudenvuoden kuva hyvä sellainen!

Jatta kirjoitti...

Mielenkiintoinen kuva. Kun tietää taustan, näkee sen siinä valossa, siis uudenvuoden kuvana.
Toimii myös mielikuvituksen keinoin. On pala elokuvasta, olisiko Kaurismäen - tästä voisi alkaa toimintakohtaus. Voisi olla anarkistisen pikkuryhmän kokoontuminen, myhkäinen fiilis kaiken yllä.
Monitulkintainen kuva. Hyvä kuva! Tätä voisi kuvittaa moneen suuntaan. Kiitos Koo Tee.

hpy kirjoitti...

Kuva on mielenkiintoinen, mutta tuo suihku ihmetyttaa pikkasen.

kootee kirjoitti...

Hyvä tulkinta Jatalta. Samanlaista fiilistä näin tuossa tilanteessa. Pikku "anarkisteja" nämä olivatkin, eivätkä ihan pikkumiehiäkään.
Ampuivat noita pikkurakettejaan niiden vähälukuisten jalankulkijoiden suuntaan jotka ohi uskaltautuivat kulkemaan.

Sää ja muuten tyhjä parkkis tekee ikkuna näkymästäni melko luotaantyöntävän, onneksi se ei kuitenkaan normaalisti ole näin ankea =D Hyviä kuvausaiheita kuitenkin!

Mari kirjoitti...

Kyllä tuossa iässä pitää vielä suihkua löytyäkin :-D