lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Piilossa

6 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Ensin huomasin savupiipun ja sitten näin että siinä oli jonkin talon katto! Jotenkin tosi mukava kuva.. :)

kh kirjoitti...

Mukavan näköinen saunarakennus, mutta etualalla liikaa epäterävyyttä, siis täällä takapihan puolella. On taas ollut maisema-asetus, koka antaa 20 metriä epäterävyyttä etualalle. Ota monialainen pistemittaus käyttöön ja unohda maisema-asetus. Ostit niin kalliin pokkarin, että pitäis tulla parempaa jälkeä. Älä vain väitä, että sait tämän aikaan järkkärillä. Jos niin on, niin sinuna pukeutuisin säkkiin ja ripottelisin tuhkaa päälaelleni. On meinaan täällä KooTessä nähty hyviäkin kuvia, mutta eihän joka viideskymmenes otos voi tietenkään aina onnistua, mikä on myönnettävä.

kootee kirjoitti...

Huomasin kyllä se itsekin. Pokkarilla otettu ja nopeasti, oli liikaa yleisöä ihmettelemässä mitä minä tuossa oikein tihrustelen. En ole vielä oikein sinut tuon pokkarin kanssa, ei tuo nykymittapuun mukaan ole kallis, taitaa olla toiseksi halvin Canon.
Laitetaan sitten, vaikkapa huomenna taas paremia kuvia.

kh kirjoitti...

Selitys hyväksytään. Olisit käynyt potkimassa järvenpääläisiä polviin ja sanonut niille, että hätyytätte vielä saunan tiehensä.

Jatta kirjoitti...

Juu, teillä on mukavat jutut :). On tuo kyllä paitsi kiinnostava ja epäsymmetrinen, myös rauhaton, ei oikein tiedä mihin kiinnittäisi katseensa (kuva ikään kuin liikkuu koko ajan, saavutus sinänsä). Varmuuden vuoksi tsiigasin kattoa kauemmin. Heleät on värit ja ihailin Kooteen keksimää kuvakulmaa, minkä lajin puusta käyty ottamassa tämäkin kuva...

kootee kirjoitti...

Jatta; vai puusta? Kyllähän tuo kuvakulma siltä näyttää, mutta se on vain harhaa. Ihan vain suorilta jaloilta otettu =)
Rakennus (sauna?) on vain niin matala ja noiden puskien peitossa.

KH; ei ole J:päästä vaan ihan täältä kodin nurkilta, asemarakennuksen takaa.