tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Neljä porrasta

Vastaus Iineksen haasteeseen, mitään en kirjoita, mutta kuva käynee? Neljä porrasta, kulman takana odottaa joku, mutta kuka se ei selvinne koskaan.

11 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Ei varmaan selvinnekään, mutta kauniit kiviportaat. Ja askelmia on neljä! :)

SusuPetal kirjoitti...

Nämä portaathan vievät torniin ja tornissa on prinsessa ja sen pituinen se:))

Kaunis kuva, pidän tuosta valosta.

A-K.H kirjoitti...

Valmiiksi rakennettu raunio.

Mutta iines! Nähtyäni vuoden luontokuvan en sano kuvistasi enää poikittaista sanaa. Millään ei ole enää mitään väliä. Mies on kuvannut 20 vuotta ja voittaa tyypillisesti epäonnistuneella kuvallaan 5000 euroa. Onnistuneen ja epäonnistuneen kuva ero on kuin lumeen virtsattu viiva, mutta epäonnistuneempi on epäonnistunutta parempi.

kootee kirjoitti...

Sinähän sen Susu sen ratkaisit.

kootee kirjoitti...

KH; Älä sano mitään KH. Kuvan pointti onkin sen harvinaisuus.

Etkö muista, että ennen aikaanhan aina kaikki isommat kisat voitettiin filmin lopussa olleilla epäonnistuneilla kuvilla =)

Liisa kirjoitti...

Mielenkiintoista oli kuunnella kuvaajan haastattelua siitä, miten yllättynyt hän oli voitostaan ko. kuvalla. Kannattaa siis vähentää delete-napin käyttöä!

Iines kirjoitti...

Samaten edellisvuoden jonkin kilpailun voitti ns. tuhruinen kuva, se lumiräntäjuttu. Molemmat ovat upeita kuvia! Tärkeintä ei suinkaan ole tarkkuus ja täsmällisyys, vaan se, että kuvalla on tarina, sanoma, asia kerrottavana ja että se on visuaalisesti kaunis tai upea. Kannatan tätä linjaa lämpimästi. Nimimerkki Taidetta Suomen koteihin -kuvaaja Iines :)

kootee kirjoitti...

Ei se kyllä ihan noinkaan mene Iines, kyllä noin yllensä hyvä valokuva on myös teknisesti täydellinen, ainakin lähes!
Tämä vuoden luontokuva voitti kyllä harvinaisuudellaan, ei taiteellisuudellaan kisan. Olosuhtet, kuten kuvaajakin on sanonut, olivat niin hankalat ettei siitä voinut saada teknisesti parempaa. Kuva ei olisi ollut yhtään huonompi vaikka olisi ollut myös teknisesti parempi.

a-kh kirjoitti...

Olen samaa mielipuolta. Iines suksikoon suolle karpaloita kuvaamaan.

saturation kirjoitti...

Portaat vievät ilmeisesti prinsessan kammariin:)

Iines J kirjoitti...

Kauniit portaat ja mielenkiintoista keskustelua! Terveisin se toinen Iines, joka oli muutama päivä sitten suolla karpaloita kuvaamassa (ja poimimassakin).