perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Stadi 8


Itäkeskuksen arkkitehtuuria

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tää sun stadi-sarjas on mielenkiintoinen. Erilaisia kuvia erilaisilla kuvakulmilla, tykkään! Erityisesti tää varjomaailmakuva on toimiva hässäkkä. Riittäähän näitä vielä joksikin aikaa? Riittäähän?

kootee kirjoitti...

Kiva, kun joku tykkää!
Olen suunnitellut oikein kokopäiväistä kuvausretkeä stadiin, saas nähdä koska toteutuu. OLen kova suunnittelemaan, mutta laiska lähtemään.

Mari kirjoitti...

Eihän sulla nyt niin pitkä matka sinne ole ja sitä paitsi, nyt kun et ole enää "kesämökilläsi", niin sullahan pitäisi olla vaan aikaa. Menoks!

Heli / Kuvablogisti kirjoitti...

Arkkitehtuurikuvia. Tuo vesitorni oli kamala :(. Ei siis kuvana vaan noin muuten :D

Pääsen munkin listalle ;)..

Ai niin, mä taas liikun enempi täällä eteläpäässä, Anttilan koetilan rantsusta tätä puolta järvee (siis Paijala) kirkolle. Kaihoten oon katellu golfkentän puita, niitä tekis mieli mennä kuvaamaan mut lupa pitäis varmaan saada...

KooTee kirjoitti...

Kyllä, Jokelan vesitorni ON kamala ja onneksi ei kovin korkea ja sijaitsee metsässä. Ei näy kauas.

A-K.H kirjoitti...

Jos ei sitä vesisäiliötä olisi, niin saisitte kanniskella vetenne sieltä rotari- vai oliko se leijonapuistosta. Rumahan se on kuin piru, betonimötikkä keskellä metsää, mutta sen verran korkealla kuitenkin, että saatte savimajoihinne vettä muulloinkin kuin sateella.

Heli / Kuvablogisti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heli / Kuvablogisti kirjoitti...

Akh höpisee :D, on täällä lähempänäkin asutusta vesitorni :D.

ps. korjasin typon...

Jatta kirjoitti...

Joo, kiva stadi-sarja. Tässäkin on semmoinen fiilis että voisi olla Suuremmastakin Maailmasta. Kuvakulma jännä. Päälläsikö seisot kun näitä otat?

SusuPetal kirjoitti...

Itäkeskuksessa on paljon, hyvää kuvattavaa, arkkitehtuuri ja valo luovat hyviä kuvakulmia. Eli ei siellä välttämättä tarvitse shoppailla:))