tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Patsas

Vertailukuva.
Aulangon suihkulähde.

12 kommenttia:

saturation kirjoitti...

Ohoh, täytyi oikein suurentaa kuva jotta näki paremmin kumpaa osapuoltaa se esittää!

SusuPetal kirjoitti...

Siis, sinistä taivasta!!!! Sellaista ei ole aikoihin näkynytkään!

kootee kirjoitti...

Sen kunniaksi,Susu,torvi törähtää!

A-K.H kirjoitti...

Maitorauhasia ei näy, mutta muuten on vaikea sanoa mitään. On päässyt vähän jäkälöitymään. Äkkiä katsottuna muistuttaa Havisen Mantaa.

kootee kirjoitti...

Manta tuli minunkin mieleeni=)

Mari kirjoitti...

Yhä ylös yrittää...

kootee kirjoitti...

Tässä kuvassa oli ideana lähinnä tuo valon muotoileva vaikutus.

Jatta kirjoitti...

Onko tämä siis kiltti, tuhma vai pikkutuhma kuva? - Elämälle ylistys tulee mieleen, tänäänkin on niin komia auringonpaiste että ihan voisi töräyttää sen kunniaksi.

kootee kirjoitti...

SEn saa ottaa miten vain Jatta!

Nyt ulos !

Mari kirjoitti...

Tällainen perinteinen patsas toimii mv:nä. Mutta, mv patsaassa korostuu entisestään kuvan kovahko valo. Vähän kaipaisin pehmeämmin muotoilevaa valoa, etenkin patsaan etuosaan. Tulisi varjosta enemmän sävyjä esiin. Et sitten kääntänyt koko rykelmää 180 astetta ennen kuvausta??? Nimittäin niskasta ahteriin osuus toimii hyvin tuolla selustapuolella.

Mitäs mieltä maestro itse on?

kootee kirjoitti...

Hiukan samaa mieltä, Valon suunta on mielestäni oikea, se muotoilee hyvin tätä patsaan mutoa. JOS.. olisi halunnut ja ollut mahdollisuutta niin yksinkertaisella heijastimella etupuolelle lisää valoa niin se olis riittänyt. Etupuoli menee tässä tukkoon, yritin sitä kuvankäsittelyssä korjata, utta ei se onnistunut, koko kuvan kontrastin halusin voimakkaaksi. Perinteiessä labrassa tämä olisi ollut helppo nakki. Hiukan käsityötä vain. Muuten tämä kuva sopii MV kuvaksi erinomaisesti.

Odottelen myös KH;n mielipidettä ja MV kuvaaja Kuvablogistilta samoin =)

A-K.H kirjoitti...

Värikuva on parempi, koska siinä näkyy hyvin ajan patina ja muu ajan saatossa kehittynyt ryönä.Itse asiassa haluaisin sen paremmin esille.

Mustavalkoisessa kuvassa vetäisin vatsan kaaren sileäksi ja saattaisin tehdä jotain muutakin pientä. Nuo mahassa roikkuvat "karvat" eivät ole eduksi mustavalkoiselle.

Naperolla on yläpuolellaan runsaudensarvi.