lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Menneen kesän muistoksi

Harvinaisen voimakas tupla sateenkaari menneeltä kesältä, kuvattu, missäs muualla kuin Karstulan Humpilla

8 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

oi kaunis..! sanoin heti kverille että tulee katsomaan miten nätti kuva täälläon. :D

A-K.H kirjoitti...

On komia kaaren poika saanut. Minä en uskaltanut laittaa ihan noin paljon väriä, mutta ei tästä hirveästi kolinaa kuulu. Tämä onkin järkkärikuva.

kootee kirjoitti...

YLLÄTYS! Tämä kuva löytyi viimekesän "reputettujen" joukosta. Kuva on lähestulkoon suoraan kamerasta, hiukan olen sitä vaalentanut koska valotan kuvat aina hiukan liian tummaksi ihan tarkoituksella.
Siispä tälläkertaa tuon väriscaalan on tehnyt Nikoni =D

Tätä kommentoinia odotinikin koska itsekin olin sitä mieltä, että vätiä on jo liikaa tuossa taivaassa.

saturation kirjoitti...

Sulla on nyt hyvä profiilikuva ja on Viivikin päässyt mukaan!

Jatta kirjoitti...

Tälle päivälle justiinsa sopiva kuva,tärkeäkin! Kiitos. Väriä on mutta hyvä kun on - se näyttää että toivoa on. Otan tästä paranemisenergiat, akillekseni saa oikein väripistoksen.

Iines J kirjoitti...

Mielenkiintoinen ilmiö, jota minäkin olen päässyt viime kesänä todistamaan. Harvinaisen monta sateenkaarta tuli nähtyä, mutta yhtään tuplaa en saanut kuvaan.

Lasse kirjoitti...

Hyvän kaaren olet tallentanut.

pena kirjoitti...

Nämä tuplat on kyllä harvinaisia.Seuraavaa en kirjoita siksi,että pistäisin paremmaksi.Vuosi oli jotain 1978,oltiin veneellä matkalla Raumalle,kun hieman Uudenkaupungin jälkeen akkeli tuli herättämään ja selitti jotain sateekaarista.Kömmin ulos avotilaan ja taivaalla näkyi kolme sateenkaarta.Äkkiä takaisin sisälle kameraa hakemaan ja vieläkin Jas-tekniikan remontin jälkeen huippukunnossa oleva vanha Mami (Mamiya 35)tallensi ne kolme kaarta filmille.