keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Viivi humsahti jäihin


Olin kuvaamassa tätä kohtaa, kun Viivi ryntäsi tuohon ohuelle jäälle. Humpsis vaan ja koira upposi siihen jäiden sekaan, onneksi on niin matalaa että pääsi itse pois. Minä säikähdin sitä ja luulin etten ottanut kuvaa tilanteesta, mutta kortilla se vain oli. Taitaa refleksit pelata paremmin kuin ajatus.

8 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Aijai, vaarallista! Onneksi Viivi pääsi sieltä itse pois. Tulee aina paha mieli kun joka kevät ja syksy hukkuu eläimiä (usein koiria) heikkoihin jäihin. Joskus hukkuu niiden omistajatkin pelastusyrityksissä.
Nimimerkki" kerran kissansa avannosta pelastanut"

Iines kirjoitti...

Meillä kävi viime vuonna näihin aikoihin samanlainen tilanne: tyttären koira loikkasi jokeen ja tytär hädissään perässä. Molemmat olivat märkiä, kun pääsivät ylös jorpakosta. Ja kauan sitten sattui traaginen tapaus, kollegani veli oli hukkunut koiransa kanssa Helsingissä, rantaveteen.

kootee kirjoitti...

Tässä nyt ei ollut kuitenkaan minkäänlainen vaaranpaikkaa, oli niin matalaa ettei siihen olisi millään voinut hukkua. Ainoastaan se, että kastui ja oli pakkasta niin karvat menivät vähän jäähän, mutta ei se tahtia haitannut.

Mari kirjoitti...

Taisi ulkoiluttaja säikähtää enemmän kuin ulkoilutettava ;-) Kuvaus ON verissä, kun tuonkin ehdit kortille tallentaa :-D

Leena kirjoitti...

Tähtireportterin ainesta, kootee!

hpy kirjoitti...

Pelottavaa.

Heli / Kuvablogisti kirjoitti...

Koiruusparka! Tämän tarinan jo kuulinkin eilen :), olit sittenkin ottanut kuvan :D!

saturation kirjoitti...

Näinkin voi joskus käydä! Samoin kävi meidän koiralle, joskus muinoin.