lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Perhonen


18 kommenttia:

saturation kirjoitti...

KooTee ei mustavalko kuvaa perhosesta!
Perhosesta pitää tulla kesä mieleen!

kootee kirjoitti...

No tämä onkin minun perhoskuvani, jätän ne aidot perhoskuvat sinulle Satura =)

saturation kirjoitti...

Vain niin:)

SusuPetal kirjoitti...

Minusta tämä on kaunis mustavalkoisena, nuo siivet ovat niin läpikuultavat!

Mari kirjoitti...

Tästä on aika vaikea sanoa mitään, kun ei tiedä, koska alkuperäinen on otettu ja millä kalustolla (voisiko edes tarkkuutta vaatiakaan lisää?). Tästä arvaatkin ajatukseni: vähän pehmeä.

Toisaalta pehmeydessään lempeä. Tuo siipien läpikuultavuus on hieno, samoin tausta sävykkyyksineen. Mun mielestäni sopii hyvin nostalgiaperhoskuvaksi. Kesä, kukkaset, lämpö. Harmaasävyistä huolimatta. Musta paksu paspa pukisi myös - tai sitten lempeä, vaaleahko harmaa (jokin kuvan sävy).

Meinaatkos paljastaa alkuperäistä?

kootee kirjoitti...

Alkuperäinen on myös "pehmeä". Se minua ei tässä haittaa koska en pyri valokuvaterävyyteen.
En aio sitä laittaa esille, tämä on lähinnä itselle tehty kuva joka on vielä kyllä hiukan keskeneräinen.
Minulla ei ole nuo kaikki työkalut oikein hanskassa ja tämä on kokeile ja epäonnistu, tai sitten ei.

Kiva kuitenkin kuulla mielipiteitä.

Mari kirjoitti...

Sininen pukee, mutta menee minusta taas aavistuksen epätodellisemmaksi. Mv parempi mielestäni. Voisit tehdä tästä sellaisen erivärikokoelman, kuten ne soppapurkit aikoinaan.

kootee kirjoitti...

Katsotaan nyt mitä teen, kaikenlaista on jo kasassa =D

Mari kirjoitti...

Odottelen mielenkiinnolla...

A-K.H kirjoitti...

No joo. Vähitellen alat olla saturatsioonin ja iineskuvien kynnyksellä. Ottaisit mielikuvituksen kaulaan roikkumaan ja lähtisit käpsimään ja räpsimään. Siellä on Mäntsälän ja Keravan suunnalla lajoja peltoja ja niiden yllä paljon taivasta. Sellaisista minä pidän. Taidat vain olla Karstulan puolessa asuntovaunussa sadetta pitämässä, kun Mäntsälän pellot ovat keltaisenaan rypsiä. Jos menet Loviisaan, niin käy Pernajassakin. Siellä on sipoolainen kirkko ja paljon upeaa kaislikkorantaa. Näin talvisaikaan kehottaisin kuvaamaan ikkunan läpi pimeän aikana salamavalolla lumisadetta.

kootee kirjoitti...

Tuota minä oikeastaan osasin odottaakkin =D Eukö minulla muka ole ollut riittävästi peltoja ja taivaita kuvattu? Tämä on sellainen harrastus, että kaikkea voi kokeilla.

Älä huoli,laitan tässä vaikkapa muutaman koirakuvan seuraavaksi, jos en muuta keksi.

Iines kirjoitti...

Kuules nyt a-k.h! :|

Jos kritisoi muita kovalla kädellä, pitää olla itsellä näyttöjä. Missäs ne ovat? Tätä kysyn kaikella ystävyydellä ja kunnioituksella teikäläisen persoonaa kohtaan. Joskus olet kritiikissäsi kuin kihdin kourissa kitisevä ukko!

Rakkaudella Iines

kootee kirjoitti...

Antaa nyt Iines, KH;n kitistä. Annan kyllä samalla mitalla takaisin tarvittaessa. Tämä nyt taitaa enempi olla tälläistä keskinäistä nälväilyä=)Tämä on minulle oikeastaan ainut harrastus joten kokeilen kaikenlaista, kaikkien ei tarvitse niistä pitää vaikka ne blogillenikin laitan. =DD

Mari kirjoitti...

Iineksestä löytyy ytyä ;-) Kolahti minuunkin samalla ;-)

Iines kirjoitti...

Minusta asiat voi sanoa vähän ystävällisemmin, silti hauskasti naljaillen. Ja olkoon naljailua tai ei, mutta kannan vastuun sanoistani, kaikella kunnioituksella kaikkia asianosaisia kohtaan.

Tämä valokuvaaminen on aika herkkä harrastus, ja itse olen ainakin joskus pahoittanut mieleni liian rumasta kritiikistä, vaikkakin pidän kovastakin kritiikistä. Ja uskon kyllä, että tämä oli näiden veljesten naljailua, jossa molemmat ovat kyllä mestareita ja tasaväkisiä. Taisin puhua enemmän itseni puolesta.

kootee kirjoitti...

Sitähän se Iines.

hpy kirjoitti...

Kuin lasimaalaus.

Anonyymi kirjoitti...

Käsiteltyjä kuvia, oho, mä luulin, ettei sulla sellaisia olekaan! Kyllä minustakin perhonen on parhaimmillaan värikuvassa, mutta näissäkin kuvissa on oma viehätyksensä.