keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Jokela 7.11.2007


Kävin Viivin kanssa ulkona noin klo 16.30, vielä olivat poliisiautot sulkeneet koulun editse menevän kadun.
Tämä kuva on otettu n. 100-150 metriä koulusta jossa tapahtui tätä päivää kuohuttanut ammuskelu tapaus. Kuvan otin pokkarilla tuon monista kuvistani tutun lammen rannalta. Ei vieläkään ole kuulunut tarkkaa tietoa uhrien määrästä, toivotaan että huhut eivät 7 kuolonuhrista pidä paikkaansa.

10 kommenttia:

Neulekirppu kirjoitti...

Tämä on niitä juttuja, joka olisi saanut jäädä tapahtumatta.

KooTee kirjoitti...

Valitettavasti huhut pitivät liiankin kanssa paikkansa, kuolonuhreja oli 8.

A-K.H kirjoitti...

Onpa pirukseen köhää kuvassa, joka muuten on kyllä ihan kelevollinen. Kymppikuvana olisi oikein hyvä, paitsi että etualan elukat jäisivät epämääräisiksi.

kootee kirjoitti...

Arvaa mitä köhää oli ennen putsaamista. Ne on nämä pokkarit hyviä yökuvakameroita.

Mari kirjoitti...

Lupasin, että nainen vaikenee seurakunnassa, mutta nyt ei vaan voi. Tässä tilanteessa ei nyt pienet köhät, herrat hyvät, paljon hetkauta.

Pieniä ovat normaalisti ihmisen "murheet". Sen huomaa vasta yleensä liian myöhään, jos sittenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ikäviä uutisia nuo, olen seurannut niitä radiosta pitkin päivää, menin sitten lopulta YLE Areenasta liikkuvaa kuvaa katsomaan. Murheellista.

SusuPetal kirjoitti...

Joo, on varmaan oma aikansa ja paikkansa köhistä. Aina se ei todellakaan ole tärkeää.
Jos koskaan.

hpy kirjoitti...

Jahaa, hulluus on iskenyt myos Suomeen.

pena kirjoitti...

KooTee,Iltasanomissa oli myös kuva kyseisen lammen rannalta.

Tämä ei ole vitsi,mutta jos olisin opettaja,niin seuraava hankintani olisi luotiliivit.No,eivät nekään aina auta,tappaja ampuu useimmiten aina päähän.

Asiasta kolmanteen,Hotanen se vaan jaksaa köhiä.Eikö sieltä teiltäpäin saa mitään apua tuohon köhään.Tuskallistahan se pitemmänpäälle. :)

Hotanen,siitä Kodakista,jonka kuva on blogillani ja josta jo hyvin asiantuntevasti kommentoitkin,niin tiedätkö sattumoisin ko. kameran mallin nimen.Vähän saman näköinen se on,kuin Kodak Junior 620.

ninni kirjoitti...

Murheellisena olen tapahtumia täältä käsin seurannut. Toivon jaksamista kaikille asianosaisille ja niille joita tragedia läheltä kosketti.

Asiasta toiseen olen pikkuhiljaa palailemassa ruotuun totaalisen poissaolon jälkeen joten varaudu!

Olit muuten ensimmäinen joka huomasi että sivuni olivat taas auenneet, itsekään en vielä siitä silloin tiennyt. Tosin sitä iloa kesti vain pari päivää, pistivät uudelleen kiinni. Mutta nyt eletään toivossa että lähiaikoina pääsisin taas vipeltämään...