torstaina, joulukuuta 04, 2008

Jäätyneet kaislat

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joku voi olla toista mieltä ja saakin olla,mutta mie pidän tästä kuvasta.Minulla on aina ollut vaikeuksia pukea sanoiksi se,miksi pidän jostain kuvasta.Tässä nyt vain on sitä jotain,mikä miellyttää minua.

Arvoitukseksi jää,että onko vasemmassa reunassa osittain näkyvä kaisla myös taipunut samaten,kuin tuo tuossa oikealla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Pena, tämä on erikoista herkkua, sinulta tuli syväluotaava arvio kuvastani;) Vitsi vitsinä, monesti kuvasta on tosi vaikea sanoa miksi siitä pitää, eikä tarvitsekkaan. Mitä niitä aina analysoimaan. On vain kiva, että joku jättää puumerkin blogille, että käyty on.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuva, onko tältä päivältä vai arkistojen aarteita? Itse en ole vallitsevien kuvausilmojen takia kameraan koskenut useampaan päivään. Ja saas nähdä innostunko tuohon valokuvatorstaihin lauantaina...Sunnuntaina roudaan kyllä kameraa ulkoilmassa, toivotaan siis viikonlopulle hyviä,poutaisia ilmoja!

-wiltteri-

Anonyymi kirjoitti...

wow!
Hienoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan ole tämän päivän kuva,
otettu samoihin kuin ne aiemmat heinäkuvat.

Soletuuli kirjoitti...

On kaunis .

Iines kirjoitti...

Valmis postikortti.

Kylläpä olet ollut tuottelias! Itselläni on ollut kamera ja kommentit jäissä. Päivä on lyhyt ja kirkkaimpana hetkenäkin sataa. Kuvaa siinä sitten maalla, missä ei ole edes valoja joka paikassa. Ehkä tänään pääsee kuvaamaan, kun näyttää hieman pakstuvan.