sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Ensimmäinen myräkkäTänään on ollut mahdottoman kova tuuli, mutta lunta ei ole tullut ihan hirveästi, ainakaan vielä. Toinen kuvista on otettu iltapäivän puolell ja toinen ihan äsken eli 16.30 paikkeilla. Eipä ole paljon näkyvyyttä.
Ps. Kuvat ovat taas "MoccaMaster" kuvia =D

12 kommenttia:

Raija kirjoitti...

Täälläkin pyryttää jo aika lailla, ei ole ulos menemistä ainakaan kameran kanssa!
Minä keitän MoccaMasterilla kahvit ja hyvät keitänkin;)

SusuPetal kirjoitti...

Eipä ole tullut käytyä ulkona tänäänkään. Tauti alkaa olla ohi, mutta päätä särkee edelleen niin, ettei koneellakaan jaksa olla pitkään. Jotain epätoivoista yrittää pykätä omaan blogiin, mutta siihen se jää.
No, ehkä ensi viikolla jaksaisi taas kunnon blogikierroksille.

KooTee kirjoitti...

Susu, eip ätu sinun suosikkikelis varmaankaan ole =D
Koita parannella itseäsi.

Hullukaali kirjoitti...

Täällä taitaa pyry olla parhaillaan pahimmillaan. Ikkunasta tekisi täälläkin mieli ottaa pyrykuvia, mutta kun on niin tylsä maisema edessä. Ja jostain syystä tekisi mieli mennä puskemaan ulos tuulta vasten, mutta jos nyt jättäisi väliin :)

KooTee kirjoitti...

Parin tunnin sisällä sinne on mentävä, viemään Viivi iltapissalle ;(

A-K.H kirjoitti...

Olosuhteisiin nähen ihan hyvä näkyvyys.

KooTee kirjoitti...

Nyt ei kyllä näy enää tuonkaan vertaa =)

hpy kirjoitti...

Meillekin luvattiin eiliseksi lunta, mutta pari kolme hiutaletta aamulla vain tuli, sitten satoi ja asteita oli plussan puolella ainakin kahdeksan melkein koko paivan. Ei siis lumikuvia viela.

M'man kirjoitti...

Tamanhan pitaisi olla ihan oma luokkansa blogissasi: MoccaMaster - kuvat ;)

Hauskaa paivanjatketta ja talvista saata toivotellen (ihania kuvia taas tupsahdellut tanne!) Talvi saa taiteiljan heraamaan sinussa entistakin enemman ;)

M'man kirjoitti...

ps. Meinasi unohtua - eilen kuvatessani kamalassa myrskyssa, mutta vain lumeen sijaan sateessa, mietin sateen tai pakkasen vaikutusta kameraan?

Miten on siella Suomessa pakkasella kuvailu? Sadetta/huonoa saata + kolhuja ym. varten on olemassa kameranrunkoa varten sellaisia muovisia/lateksista tehtyja 'suojapukuja'. Olen miettinyt sellaista, kun on taas nama ihanat syksyiset/talviset saat taas ajankohtaisia? Huono/hyva idea tallaiset suojat? Onko sulla kokemusta KooTee tallaisista?

KooTee kirjoitti...

Kyllä sadesuoja varmaan ihan hyvä on, itselläni sitä ei ole.

Tuossa Kameraveneen Marin kanssa asiasta on keskusteltu, eli kameran sään kestosta. Mari kuvaa usein huoissakin olosuhteissa eikä ole valitellut. Itse olen ollut hiukan varovaisempi, kuvaan usein jostain suojaisesta paikasta, tai sitten nopeasti ja kamera taas piiloon.

Pakkasella kyllä olen kuuvaillut, silloin kannattaa pitää akku lämpöisenä, se on se kriittisin juttu. Ei kyllä vielä pikkupakkasilla ole tullut ongelmia.

Kaikki säät ovat kuvaussäitä, niin ainakin väitetään.

Kysyit aiemmin Viivin ikää?
Kolme vuotta täyttää aprillipäivänä, joten virtaa riittää.

M'man kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Ehka laitan pukinlistalle tuollaisen - saa nahda, siis sen rungonsuojan.

Piti viela sanoa tuosta ylla sanomastani:
"Talvi saa taiteiljan heraamaan sinussa entistakin enemman"

PIti sanomani, etta sinussa eleileva taitelija - minka tahansa vuodenajan kuvistasi paatellen, nakyy naissa talvisissa otoksissasi entistakin paremmin.

Ajatus tokkii tanaan... ;) Sori, ei pitanyt vaikuttaa nenakkaalta tai nasevalta yms. Haivyn ennenkuin sanon jotain muuta holmoa ;) ( kuopus opettelee 'yovaipattomaksi', joten oiset patkaunet eivat auta ajatusten kulkuun...) ;)