tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Bongarit


Yllättävän paljon nuoria kiinnostivat kamerat, mutta etupäässä nämä pitkät lasit. Ei varsinainen valokuvaaminen varsinaisesti, niillä oli varmasti vain kiva bongailla ihmisiä tuolta parvelta.
Kyllä itse valokuvaaminenkin on lisääntynyt digikuvaamisen "helppouden" myötä myös nuorten parissa ja sehän on vain hyvä asia. On paljon nuoria joilla näytti olevan hienoja järkkäeitä, Canonin ja Nikonin täysikennokameroita. Varakkaat vanhemmat?

©Kalevi Tuohenmaa 2008

3 kommenttia:

hpy kirjoitti...

Varmaan varakkaat vanhemmat, tai sitten sellaiset jotka antavat mita vaan saadakseen olla rauhassa.

Sanoisin kuitenkin etta kuvaaminen ei ole kiinni pelkastaan kamerasta, vaan eniten kuvaajasta.

M'man kirjoitti...

Jeps, minunkin siskoni ( lukion tokalla ) kuvailee kovasti. Viela talla hetkella aika narsistisia kuvausaiheita ;) (oma parsta eri kulmi, meikein, vaattein) Mutta mitas siina kun on natti tytto (IRC galleriassa itseaan toteuttaa, kuten kai monet suomalaisteinit ymmartaakseni).

Siinahan se harjoittelee ja hyvasta itsetunnostahan on sitten hyva ponkaista vauhtiin ;)
Suuresta ikaerostamme huolimatta, meilla on nain ainakin yksi yhteinen keskustelun aihe. Kuvaus ja kamerat. ;)

Sari kirjoitti...

Wouh, mitä vempaimia. Ja se on totta, että nuoret ovat kiinnostuneita valokuvaamisesta ja sen nykyisestä helppoudesta digikameroiden ansiosta.

Toista se oli vielä jokunen vuosi sitten, kun pimiössä touhusi (josta muuten tykkäsin ihan mielettömästi) hiki hatussa yhden otoksen parissa, sen täydellisen printin saadakseen... heh...