maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Puuvanhus ja kunniaa!


HPY myönsin minulle tämän hienon kortin, perusteluina, että olen aina "hyvällä tuulella", tuo oli kyllä hyvä vitsi. Kaunis kiitos tästä. Perineisesti en jatka kortin lähettämistä, vaan annan sen kaikille sivupalkkini ystäville yhteisesti, säännöistä saa aina poiketa kuten kuvatessakin.





©Kalevi Tuohenmaa 2008

9 kommenttia:

hpy kirjoitti...

Sinulta riittaa kuvia koko ajan. Mista oikein loydat ne kaikki? Muuten, olet saanut palkinnon blogissani vaikka sinull aonkin se jo. Kay kuitenkin hakemassa jos viitsit.

KooTee kirjoitti...

Lenkeillä koiran kanssa tulee usein näppäiltyä näitä kuvia.
Kiitod HPY, käydäänpä noutamassa.

Liisa kirjoitti...

Totta HPY sanailee. "Hyvällä tuulella". Onnittelut!

Nimetön kirjoitti...

Kootee, Hyvän tuulen Onnittelut!

Nimetön kirjoitti...

Itse olen kanssa hyvin huono pystejä jakamaan ja meemejä jatkamaan, joten olen vain kiittänyt, kun olen saanut. Kyllähän se mukavalta tuntuu. Samalla toivon, että lahjoittavat eivät pahastu... kun en jatka ketjua.

Iines kirjoitti...

Kiitos vaan sivupalkkilaisten puolesta.

Hieno risuinen puu. Siis oikeasti, tykkään, mutta en olisi uskonut sinun näpsyksesi. Minulta tuo olisi käynyt, siis ei ehkä teknisesti yhtä hyvin, mutta muuten. :)

Nimetön kirjoitti...

Iines, ei tämä nyt ensimmäinen tummasävyinen kuvani ole =D

hpy kirjoitti...

Saannoista on mukava poiketa.

M'man kirjoitti...

Hyvalla tuulella heti aamusta olen mina ainakin huomannut ;)

Naita mitaleitahan riittaa taalla blogistaniassa ;) Sina olet ansainnut omasi :) Blogisi on hyvan mielen lisaksi myos tallainen monen kuvaajabloggaajan risteyspaikka, taalta paasee uusiin, toisiin blogeihin sinun kautta tutustumalla ja taalla syntyy myos keskusteluakin bloggaajien kesken. Hauskaa!

Mukavaa paivanjatketta.