maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Ruukut

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tuo nainen on osunut oikeaan paikkaan, kallistamaan kuvan tasapainoa sopivasti, tummanpuhuva vahva nainen... Tuonne ylä-oikea nurkkaan olisit voinut olla himpun hövelimpi tuota kuvaa jättämään.

Jännä kuva, ensin tuli mieleen, että tämä on jostain museon sisääntuloaulasta - kunnes hokasin, että ulkonahan sitä ollaan.

Tuo nainen pitää otteessaan yhä edelleen, olis ollut tosi kuvauksellinen aurinkopokineen, hyvä kontrasti noille taloille, ihan muutenkin kuvattavaksi. Et sitten pysäyttänyt ja puhunut malliksesi?

KooTee kirjoitti...

Tuo yläkulma minuakin hiukan harmittaa, mietin sitä rajauksen kannalta, mutta ei oikein onnistunut muuten. Kuvatessa en sitä huomannut, kun tuli kiire näiden ihmisten saamiseksi mukaan ja piti vielä löytää jostain tukeakin.

Mari kirjoitti...

Monivalintatehtävä siis :-D

A-K.H kirjoitti...

KooTee ei ahistele alle 15-vuotiaita.

ninni kirjoitti...

Minä voisin myös silpaista tuolta oikealta sen verran pois että kaikki muut ihmiset häviää paitsi punapuseroinen nainen, jonka muuten koko varjo on sattunut tuohon valolänttiin mahtumaan.

Vaan sitten menee kuvamuoto hassuksi, koska ylhäältä eikä alhaalta ole varaa ottaa samassa suhteessa. Hmmm...

Iines J kirjoitti...

Puutarhakärpänen on puraissut mua niin pahasti, että huomioni kiinnittyy vain kukkaruukkuihin. Tuossa olisi kiva idea itsellekin käyttöön: ruukut seinälle riviin.