maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Muotokuva


Nyt, kun ei ole oikein kuvausfiiliksiä niin tulossa on taas vanhoja kuviani. Tämä kuva on jostain 70 luvun alusta. Nyky KooTee olisi kyllä rajannut kuvan hiukan toisin =)) Mustaa osuutta on myös scannauksen jälkeen tummennettu ihan teknisistä syistä.

10 kommenttia:

saturation kirjoitti...

Mukavan näköinen karvanaama:)

Kuvausfiilis on täälläkin kadoksissa. Kovin hitaastikin kaikki sivut toimivat. Vuodatukseen en pääse enkä viitsi odotella, olkoot.

Mari kirjoitti...

Ei voi olla totta, suu vaahdossa, innolla kirjoitin pitkän rupeaman ja nyt se on kaik hävint bittitaivaaseen. Kyllä kokeilen tämän perille menon, ennen kuin teen uuden...

Mari kirjoitti...

No niin, sitä äsken sanoman, että olet taas kaivanut arkistoista VALOkuvan! Skannauksen tuomaa kakkaa isommassa kuvassa havaittavissa siellä täällä, mutta senkin takaa voi nähdä alkuperäisen otoksen ja sen upeuden!

Valotus on kohdallaan, kuvassa ei ole mitään liikaa, muttei liian vähääkään. Etenkin tuo silmä ja sen valopiste on just eikä melkein. Nautittavaa katseltavaa.

Ei tätä paljon tarttisi muuntaa, jotta nyky-KooTeekin olis tyytyväinen... Tuo yläkulman ahdas rajaus sopii tähän muotokuvaan, hitusen alemmas, silmälle enemmän tilaa, niin se olis vielä tänä päivänäkin siinä!

(Tää on tällainen laimeampi toisto siitä bittiavaruuteen hävinneestä kirjoituksesta, meni toisella kerralla jo vähän toistoksi.)

KooTee kirjoitti...

Tuota tarkoin juuri, eli rajausta hiukan alemmaksi ja ylös katseelle tilaa.
Kiva kaivella näitä vanhoja muotokuvia, entinen mieliaiheeni, valitettavasti nykyään jäänyt aivan unholaan. Näissä täytyy ottaa tietenkin huomioon ajan kulku.
Se oli kuvausvalojen kohdalla hehkulamppujen ja luonnon valon aikaa. Hyvä niin.

Mari kirjoitti...

Itse asiassa, voiskos tuota "vanhaa valoa" luonnollisempaa valoa ollakaan? Minusta paras valo on luonnonvalo, jos ja kun sitä osaa käyttää hyväkseen.

Halo Efekti kirjoitti...

Kyllä on tämä kommentointi työn takana nykyään 8( (Äsken puuttui "visuaalisen vahvistuksen kirjainhässäkkä kokonaan, vaikka se vaasitaan)... Onneksi kerkesin saada viisaat sanani leikepöydälle talteen ;D

"Joo, kyllä on minustakin vahva suoritus. Rajaus nyt on kieltämättä huonoin osa-alue, mutta kuvan muut ominaisuudet kyllä auttavat sen yli.", meinasi Halo todeta. :)

SusuPetal kirjoitti...

Tästä tulee mieleen vanhat näyttelijäkuvat, joita on teattereiden lämpiöissä.

KooTee kirjoitti...

Mitäs jos kuvan nimi olisi " katse avaruuteen" ? =D

ninni kirjoitti...

Kyllä komian pläjäytit. Rajaus on rohkea kuten huomautit, muttei siihen paljon tarvisi lisätä sitä tilaa tuonne ylös. Pää saa vähän kolistakin mutta lobotomiaan saakka en menisi.

Mahlottoman hieno valo.

Anonyymi kirjoitti...

Oh boy, mikä kuva!