tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Jatkoa lammikko kuvaan.

11 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Kävin viemässä kuvan naapuruikauppaan ja juttelin myymälän vastaavan kanssa. Hetken päästä ilmestyi huoltoyhtiön traktori paikalle.
Nyt on siirtänyt tuota lammikkoa jo muutaman tunnin paikasta toiseen. Etsii kaiketi kaivoa jota siinä ei muistaakseni edes ole. Ihmettelen vain eikö ole juolahtanut mieleen, että nuo lumivallit tuossa molemmin puolin sulavat ja kohta lammikko on siinä taas. Olisi ehkä kannattanut siirtää mieluumin lumet johonkin muualle?

SusuPetal kirjoitti...

Hohhoijaa, no -työt eivät tuolta kuskilta lopu.

KooTee kirjoitti...

No, sieltä kyllä löytyi kaivo, mutta se on aadon yläreunassa, eipä siitä paljoa apuja ole. Nyt mies on häipynyt, sai kuin saikin lätäköstä suurimman osan pois..... toistaiseksi kunnes taas sulaa lumikasta lisää.
Nyt tulee taivaan täydeltä rakeita.

a-kh kirjoitti...

Hyvä kuva. Sopisi vaikka tuote-esitteeseen. Taitaa ollakin melko uusi peli.

Ari kirjoitti...

Tie ja vesirakennuspiiri seuraa KT:n blogia tarkkaan ja ottaa vinkistä vaarin :)

Mari kirjoitti...

Ajattele positiivisesti. Asialle yritettiin edes tehdä jotain. Meillä työpaikalla on parkkipaikka kaventunut puoleen normaalista, eikä auraaja näe asiassa mitään outoa. Kilahdin, kun kävin viime perjantaina työpaikalla.

Wiltteri kirjoitti...

Jaahas, mummo ui ekana, nyt työkoneen vuoro ;)

KooTee kirjoitti...

Saipahan jotakin aikaiseksi kuitenkin. Varmaan siitä taas muutaman päivän pääsee kulkemaan, kun ilmakin tuntuu vähän taas viilenevän.

Tiitsa kirjoitti...

Jaa, että siellä edelleen uskotaan veden juoksevan ylämäkeen ;)
Niin joskus aikoinaankin salaojia tehdessään niin että veden olisi pitänyt juosta mäkeä ylös. No onhan kuitenkin edes yritetty tehdä jotain.

marjamatilda kirjoitti...

Mainio kuvapari.

orvokki kirjoitti...

Jospa se harjoittelee ensitalven lumisiirtoja varten mielikuvaharjoituksin. Vedensiirto kun taitaa olla tarkempaa ajoa kuin lumimassojen.. :)