tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Mutkaista tietä näkymättömiin.

12 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Ajelehan varovasti. Liukastakin näkyy olevan.

ajatar kirjoitti...

Paha mutka!

a-kh kirjoitti...

Oikein mukavia valöörejä. Aina on mutkia matkassa. Mitä hiton häkkyröitä on rakennettu Tuusulanjärven ruovikkoon? Onko kyse taiteesta?

KooTee kirjoitti...

KH; Tuusulan järven taidetta siinä Halosenniemen edustalla.Onhan Tuusulanjävenrannalla myös kolmisointu niminet häkkyrä;)

a-kh kirjoitti...

Kolmisointu on sentään ranskalaista taidetta. Parissakymmenessä vuodessa totuin siihen häkkyrään.

TeeTee kirjoitti...

Tosi upea mutkamaisema. Nuo hohtavan valkoiset puiden latvat kiinnostivat minuakin reissullani ja kuvia tuli napsittua taas enemmän kuin omaan tarpeeseen. Olikohan mutkassa liukasta, vaikka sulalta ajourat näyttääkin?!

Mari kirjoitti...

Oliskohan viides kerta, kun tätä tutkailen. Tutkailu jää lyhyeksi, koska silmäni karsastavat (oikeasti) ja en tätä saa katsottua puiden liike-epäterävyyden vuoksi. Uskokaa tai älkää, niin pienestä se voi joskus olla kiinni. Tie on tarkka, mutta muualla vilisee.

KooTee kirjoitti...

Nimen omaan! Ei kat tässä muuten mitään katsottavaa olisikaan.
Taidat olla eka joka sen huomasi;)?

Mari kirjoitti...

Ainakin eka, joka oli niin höpsö, että sanoi sen ääneen.

Tämän verran liike-epäterävyyttä on pahin vaihtoehto. Silmäni lingahtavat oikein kieroon ja saan keskittymällä keskittyä, että saan ne taas kuosiinsa. Onneksi tämä kuva upahtaa alemmas päivä päivältä :-D

Leila kirjoitti...

Juuri niin kaunista valoa kuin Aamun päivänä pitääkin, ja Valon! Joka vuosi juuri näinä päivinä havahtuu siihen, että valoa on, että kevät antaa ensi merkkinsä. Nytkin, vaikka lunta riittää.

ninni kirjoitti...

Sulla on kurvejakin!

kiirepakolainen kirjoitti...

Oi, mitkä kontrastit, mahtava otos!