keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Testing testing
Jep, täällä sitä taas ollaan ja räpelletään.
Tässä on oikeastaan kaksi testiä, ensiksi kuva on otettu kamerani päällekkäisvalotuksella siis kolme kuvaa jotka kamera on yhdistänyt yhdeksi.
Aika hyvin mielestäni sävyt tulleet esille melkoisen kovasta valosta huolimatta.
Toiseksi, tämä on nyt eka kuva jonka olen käsitellyt ja lähettänyt tänne uudesta koneestai Vistan kautta. Kyllä se tästä. Nyt olen vain lataillut ohjelamt koneelleni sekä hiukan räpeltänyt sitä sun tätä.

13 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Isolta näyttää tuo littunäyttö. Montako tuumaa lie?

Hienostihan se lähti käyntiin, Vista on yhtä helppo kuin XP, ellei helpompikin.

namaki kirjoitti...

En ymmärrä selitykset, mutta mielestäni meillä on erittäin iso näyttö ... sitä on mukava katsella elokuvia ja katso kuvia!

I did not understand the explanations but I see you have a very big screen ... it must be nice to watch movies and see pictures !!

Mari kirjoitti...

Toihan on isompi kuin meidän töllö ;-)

Oikeassa olet, hyvin on kamera hanskannut kuvan.

hpy kirjoitti...

Pida hauskaa.

KooTee kirjoitti...

Näytöstä löytyy 23 tuumaa ja kone on sellainen minulle räätälöity itse koottu malli.
Näyttöä en ole sen kummemmin vielä säädellyt, laitoin vain srgb värimaailman käyttöön samaa käytän kuvankäsittelyssä ja kamerassa.
Ihan kohtuulliselta näyttää vaikka näyttö on sellaista hiukan edullisempaa plaatua. Oikeat laatunäytöt jotka ovat valokuvatarkoituseen tehtyjä maksavat 800 euroa ja siitä ylöspäin.

Halo Efekti kirjoitti...

Waude mitkä vermeet! Kyllä tuossa nyt kelpaa askarrellapaskarrella :)

Kari kirjoitti...

Komea näyttö. Mulla on itsellänikin näyttö samalla kuvasuhteella, mutta lienee tuumia vähemmän. Itse asiassa en ihan varmasti nyt tiedä ;)

Ari kirjoitti...

Waude mikä näyttö! Kyllä tuolla kelpaa katsella kuvia! On sulla komeat vehkeet :D

Pena kirjoitti...

Ostin Vista Home Preniumin heti silloin,kun se tuli Suomessa myyntiin,en varmaan viikkoakaan käyttänyt sitä,kun asensin XP:n takaisin koneeseen.Vistalla on kyllä hyvä surffailla ja katsella videoita yms.,mutta jos sen kanssa aikoo työskennellä,niin harmaita hiuksia tulee! Joka toinen napinpainallus pitää hyväksyä yms. täysin turhaa varmistusta.Saahan sen valvonnan pois päältä,sitten puolestaan hälyyttelee se,jonka nimeä en nyt muista,että käytönvalvonta on pois päältä.Laiteajurit olivat myös kiven takana silloin aluksi,nykyisin niitäkin jo löytyy kiitettävästi.Norton Internet Security versioni ei toiminut Vistalla,kuin ei myöskään Norton System Works jne.
Asensin Vistan sitten läppäriini ja siinäpä tuo on jurnuttanut.

Lituissa on kyllä kirkas ja selvä kuva,kalibroinri vaan on sitten toinen juttu.

Gratulis!

SusuPetal kirjoitti...

Nonnii, nautiskelehan!

A-K.H kirjoitti...

mikä ettei. Minulla on kaksi lituskaa vierekkäin. Hiiriosoitin siirtyy näytöstä toiseen. Toisessa kommentoin kuvaasi ja toisesta vilkuilen Muukalaisten paratiisia.

Ari kirjoitti...

Vista.. otan osaa :D

ninni kirjoitti...

Hyvinhän olet päässyt alkuun. Räpeltäen hyvä tulee...