maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Valoshow
©Kalevi Tuohenmaa 2009


Tässä alkajaisiksi pari kuvaa Senaatintorin valoshowsta. Oli se paikan päällä katsoen aika hieno, mutta jotenkin näin yksittäiskuvia aika "korni". Kyllä kirkko on komeampi alkuperäisessä värissään.
Tietysti tämä valojen vaihtuminen musiikin myötä oli kaunista katseltavaa.
Laitan myöhemmin muutaman kuvan lisää kirkosta ja senaatintorin ympäristön rakennuksista.

10 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Hauskahan näitä on katsoa, kun tietää, että kyseessä on valo. Upeaa työtä valotaiteiljalta! Toista olisi, jos pytinki olisi maalattu tuollaiseksi.

raija kirjoitti...

Alimmaisessa kuvassa portaat jäävät liika varjoon.
Ylemmässä kuvassa on parempi valo!

Ari kirjoitti...

Se olisikin vasta jotain jos olisi maalattu tuollaiseksi :D

ninni kirjoitti...

Nämä olivatkin fiksumpia kuin ne, jotka muutama vuosi sitten maalasivat Kotkan Palotorninvuoren kirkkaanpunaiseksi. Väri on siinä vieläkin vaikka väittivät vuodessa kuluvan pois. Lisäksi se on sammaloitunut jonka vuoksi väri on muuttunut likaiseksi ja rumaksi.

SusuPetal kirjoitti...

Hih, näyttää ihan rokolta tai pahalta atooppiselta ihottumalta!

Varmaan paikan päällä hieman erilaiselta.

KooTee kirjoitti...

Susu, sekös se oli, kun mietin, että mitä muistuttaa.
Muuten, tuosta portaiden tummmuudesta.
Niistä olisi kyllä saanut sävyjä esiin ja tuo valo pilkutti mustat, muutenkin varjossa olevat portaat aivan hirveän näköisiksi, siksi en niistä sävyä kaivanut.

Mari kirjoitti...

Ninni ohoi! Vai muutama vuosi sitten? Muutama vuosikymmen sitten, paremminkin, se Palotorninvuoren maalaus :-D

Mielenkiintoisen näköinen valokuvissa, paikalla varmaan upea. Ylemmästä pidän värityksen vuoksi enemmän - tumma ja valot, kiva kontrasti. Alemmassa tulee "haljummat" värit vaaleamman säädön vuoksi. Se vie vähän potkua.

Kaipaa lisää...

ninni kirjoitti...

Eikä siitä nyt niin kauaa ole. Yritän muistella oli ennen vai jälkeen meidän Suomesta lähtön mutten muista joten täytyy olla suunnilleen samoihin aikoihin elin noin 10 vuotta sitten.....

Sari kirjoitti...

No johan on lähdetty harrastamaan valotaidetta ihan urakalla. Mutta hienon näköistä valojen leikkiä, ylin kuva on minunkin suosikkini.

M'man kirjoitti...

Siellakin koristellaan valoilla, varjoilla ja musiikilla monumentteja. Helvetianmoista elamaa bloginpitajan sivuilla on Sveitsista hienoja kirkkokoristuksia. Taalla meillakin, mutten ole viitsinyt blogiin laittaa, arvaisi heti missa liikun (ainakin taallapain asuvat) ;)

Kkiva kayda kylassa Hesan kaduilla. Kiitos viruaalimatkasta! :)