maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Senaatintori 11.1.2009
Pari kuvaa Senaatintorin värittämisestä.

©Kalevi Tuohenmaa 2009

7 kommenttia:

Wiltteri kirjoitti...

Komeita kuvia valoshow:sta. Joskus tv:stä nähnyt Jean-Michel Jarren konsertteja joissa on myös upeat valoshow:t ilotulituksin musiikin tahtiin. Kyseinen herra on tulossa muistaakseni Helsinkiin konsertoimaan-onkohan siellä valoshow odotettavissa? En ole itse kyllä menossa katsomaan kun ei ihan osu nykyisen musamakuni kanssa yksiin...

-wiltteri-

Mari kirjoitti...

Pimeän kuvat ovat yleensäkin upeita, saati sitten näin väritettyinä!

ninni kirjoitti...

Nää on vähän hillitympiä (=tyylikkäämpiä) kuin nuo kirkkokuvat. Ei siellä nyt hirveästi näytä tuota tungosta olevan. Valoshowt on kyllä kivoja ja hyvin olet tämänkin tallentanut vaikkei se koskaan olekaan sama kuin paikan päällä.

Sari kirjoitti...

Moiks, mä taas tykkäsin enempi noista kirkkovalaistuksista. Makuasioista ei voi kiistellä. Tos ylemmäs kuvassa vaan on mun mielestä liikaa värejä ja menee vähän rauhattomaksi koko touhu. Mut siis itse kuvassahan ei ole mitään vikaa. Hyvin taltioitu tunnelma!

KooTee kirjoitti...

Sari; Makuasioita todella, pidän myös itse näistä kahdesta enenpi, mutta tuo valoshow oli kohdistettu lähinnä Tuomiokirkkoon!

Ninni; Tämä oli viimeinen näytösilta, aika huono kelikin oli, onneksi vettä alkoi tihuuttaa vasta yöllä. Kyllä siellä on populaa kuulemma ollut enempikin.

Iinuska kirjoitti...

Valoshow oli vähän yliampuva, mutta nämä kuvat ovat lämpimän sävyisiä.

KooTee kirjoitti...

iinuska; ei se niin yliampuva ollut miltä kuvissani näyttää, oikeastaan aika siisti, Pysäytetty kuva ei tee sille oikeutta.