tiistaina, joulukuuta 11, 2007

JoulukonserttiTerveisiä Mäntsälän kirkosta. Pari pokkarilla huitastua kuvaa, laitettu alhaisella kritiikin kynnyksellä =DD

14 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pikkasen provosoiva selitys tuossa kuvien alla. Siitäkin huolimatta... Ylemmän valo on hieno ja tunnelmallinen. Ihan hyvälaatuinen kuva "pokkariräpsyksi" (niin itse sitä kutsuit :-D iltahämärissä. Alemmassa ihmettelen sommittelua.

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos, kiitos terveisistä. Enpä aikaisemmin olekaan saanut sellaisia Mäntsälästä...
Ylempi on tunnelmallinen.

KooTee kirjoitti...

Mari; älä ihmettele, sitä ei ole sommiteltu. Sommitteluun ei ollut oikein mahdollisuutta. En viitsinyt konsertin aikana alkaa tähtäilemään, tuin hiukan kameraa penkin selkänojaan ja suunta sinnepäin, räps ja tuollainen tuli. Tarkennuskin osui hiukan poskelleen =)

A-K.H kirjoitti...

Helsinkiin pyöräillessäni olen pari kertaa istunut tuon kirkon pihalla syömässä mansikoita. Viljelmä ja myymälä ovat siinä vähän matkan päässä Kellokoskelle vievän tien varressa. Vielä vähän ennen lähtöä Kuopioon siellä oltiin kykkimässä, mutta siitä on kohta parisenkymmentä ajastaikaa.

Poskea vasten minäkin monesti tarkentelen.

A-K.H kirjoitti...

Alakuvasta saisi ihan hyvän laajakulmasommitelman. Sermi pois ja ylhäältäkin vähän pois.

Koetas olla Mari vähän rakastettavampi ja lakkaa imehtelemästä ja tee rakentavia ehdotuksia. Minä tekisin jotain tuolle blogikuvallesi. Missä kohdassa on silmä, silmä, nenä, suu?

Mari kirjoitti...

Hotanen: Oliks toi nyt rakentavaa? Päättele. Ethän juputa Susunkaan neljästä silmästä... Piipahdahan joskus galleriassani tai kotisivuilla, niin näet tuonkin ihmetyksen aiheen suurempana (voit löytää ne silmä-silmä-nenä-suukin, jos oikein käytät mielikuvitusta) - tästä en nimittäin periksi anna!

KooTee: nostan kyllä hattua, minä en varmaan olis uskaltanut alkaa edes pokkaria kaivaa tuossa tilaisuudessa esiin. Häveliäisyys olis iskenyt...

Mari kirjoitti...

Se täytyy sanoa, että Hotanen on kyllä alemman kuvan kohdalla oikeassa (myöntää pitkin hampain...) Mutta pitkuliainenkin kaipaisi hivenen kloonaamista vasemmalle. Sitten se toimisi sommitelmanakin - alkais näyttää ihan sommitellultakin :-D

ninni kirjoitti...

No mutta hienojahan nää on! Et ole teilannut kirkontornin ristiä ja valokin on kaunis. Laulaja kuvassa on hieman liikaa tuota alaosaa mutta ei poju ei ainakaan tönötä keskellä kuvaa.

hpy kirjoitti...

Taydellisia joulukuvia. (Enko olekin mukava?)

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin ylempi kuva kirkosta on onnistunut ja tunnelmallinen. (Mä olen myös kiltti, niin joulupukki tuo mulle paljon lahjoja.)

Jatta kirjoitti...

Rohkea olet kun kuvasit kirkossa, siis alimmaisen.
- Yläkuva on juhlavan kaunis, kelpaa tuota katsella ja se kutsuu menemään sisälle. Joulu voisi olla juuri tätä, rauhaa.

Liisa kirjoitti...

Otsikko vaati mukaan tuon alemmankin otoksen. Ylempi on tunnelmakuva ja hyvä sellainen.

kootee kirjoitti...

Kyllä sitä nyt yritetään olla niin kilttejä, kun joulu on tulossa...KH:kin =D

Mari kirjoitti...

Ei Hotanen ollu laisinkaan kiltti mulle - tontut kuulivat sen kyllä...