tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Hätäisimmät kerkisivät jo hiihtämään.

Laitan nyt tässä muistin virkistämiseksi talvikuvan muutaman päivän takaa. Katselin pitkän ajan ennustetta ja nyt näyttää pahasti siltä, että saadaan musta joulu. Huomenna pakastaa ja on muutama päivä miinuksella ja sitten taas lämpenee. 17 pv lupailtiin jo +3-4 lämmintä. Toivotaan, että olisivat väärässä tälläkin kertaa.

6 kommenttia:

ninni kirjoitti...

Voih kun näyttäisikin tuollaiselta jouluna... Ihanan näköistä.

Viime vuonnakaan ei ollut lunta koko sen kahden viikon aikana jonka Suomessa vietimme.

:-(

Anonyymi kirjoitti...

No, voi sentään, sitä Muonion linkkiä minun blogissani täytyy sitten vain klikkailla, tänäänkin siellä näkyi 19 astetta pakkasta olevan ja lunta!

Nyt pitää etsiä semmoinen pitkän ajan ennuste, joka jouluksi lupaa lumen, katsotaan, löytyiskö :)

a-k.h kirjoitti...

Toivottavasti ovat oikeassa, että saamme tänne Savoonkin oikean mustan joulun. Olen jo kyllästynyt siihen, että on kahdeksan kuukautta vuodesta maa valkoisena. Muinoin tänne satoi pysyvän lumen lokakuussa, mutta pitkäaikaisiin säänvaihteluihin mahtuu sekin, että tammimarkkinoille tultiin laivoilla.

kootee kirjoitti...

Turha toivo KH! Kyllä siellä jouluna on lunta sanoo Jokelan ennustajaukko, katson sen koiran karvoista ja kahvinporoista.

Iines kirjoitti...

Jos tulisi ensi viikon lopulla iso lumipyry, joulu olisi pelastettu. Pitäähän joulksi saada jäälyhdyt ovenpieliin, ja niiden sisälle punaisia kynttilöitä. Pidetään peukkkuja!

Iines kirjoitti...

Siis ikkunaversio, ei jalokivi, oli liikkeellä.. :)