lauantaina, lokakuuta 18, 2014

Tirppojen noutopöytä ;)

On kyllä hyvä pihlajanmarjavusi, mutta ainakin meilläpäin ei puissa tirppoja näy.
Miten teilläpäin?

7 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Jos ei paremmin tietäisi voisi kuvan perusteella noita pihlajanmarjoja syödä tuosta noin. Herkullisen punaisia. Ei näy tilhiä tai taviokuurnia. Niitä odotellessa. Saisi ne parin viikon sisällä tulla, ainakin parin viime vuoden kokemuksella.

a-kh kirjoitti...

Asiasta toiseen. Kun pöllyttelee Joutsen-tyynyä ja vähän käsittelee taustaa, niin vuoden luontokuva on siinä. Mitähän näemme ensi vuonna.

Irja kirjoitti...

Kaunis selkeä kuva, eipä ole ole juuri täälläkään. Eli tilhet tekevät niistä yleensä selvää.Kohta on kiire ja kaiken lisäksi karsivat hienot tienvarsi pihlajat pelkiksi ruodoiksi..

Kiiris kirjoitti...

Runsaana notkuu pydän antimet. Eipä täällä Vallilassakaan napostelijoita ole näkynyt. Muutama talitintti joskus pyörähtää parvekkeella.

KooTee kirjoitti...

Kaimalleni sen verran tuosta vuoden luontokuvavalinnasta, että olen kerrankin samaa mieltä kanssasi, mutta vain siltä osin, että se ei ole minukaan mielstäni ns. "oikea luontokuva". Kuvasta kylläkin pdän, se ei varmaankaan ole mikään yllätys kuvausmakuni tunteville ;)
On vain väärässä paikassa, selkeä taidekuvahan tuo on.

Kuvaustekniikasta sen verran, että kuva on kuvaajan antamien tietojen mukaan kuvattu näin, pitkällä valotusajalla ja kameraa liikutettu ylös/alas suuntaisesti josta johtuu tuo tausta, ei siis manipulointia, kuva on periaatteessa saatu aikaan suoraan kamerasta.

Our photos kirjoitti...

Beautiful photo!
Greetings,...

Liisa kirjoitti...

Räksät söivät täällä osan pihlajista tyhjiksi, mutta vastaavia terttuja on kyllä runsain muotin jäljellä muualla.

Luontokuvasta samaa mieltä...