maanantaina, heinäkuuta 07, 2014

Niitty

Kesä tuli takaisin, niityllä leinikit kukkivat.

7 kommenttia:

Arnoya Ari kirjoitti...

Jahas sielläkin paistaa jo;)

a-kh kirjoitti...

Justeerasin eilen vähän valotusta, kun tuppasi menemään taivas turkoosin puolelle. En tarkoita kuvaasi.

Mari kirjoitti...

No, nyt purnaan... Olisit joko kyykkinyt kunnolla tai sitten varvistanut enemmän. Minusta epäsopiva kuvakulma. Saa olla vapaasti vastaankin, saadaan keskustelua :)

KooTee kirjoitti...

Eipä tuohon ole vastaansanomista, samaa mieltä, mutta ei tullut otettua kuvia muusta kulmasta. Hyvä, että pääsin kyykystä ylös, vanhat jalat ;) Olisi pitänyt käydä istumaan tai mahalleen makaamaan, sitä ajattelinkin, mutta nurmi oli kosteaa ;) seli seli.
Jotainhan tänne pitää ladata, kun ei parempaakaan synny.

a-kh kirjoitti...

Jos keskustelu sallitaan, niin ehkä muutaman prosentin terävöitys muokkausohjelmalla olisi teyhnyt terää, vaikka haitannooko pieni epäterävyys ruohikossa mittää. Tähän vuodenaikaan leinikkipeltokin on yhtä puuroa, jossa puutiaiset hyvin viihtyvät, ainakin näillä kulmilla.

KooTee kirjoitti...

Täällä ei ole näkynyt yhtään puutiaista.

a-kh kirjoitti...

Minussa on ollut 11 nymfiä ja yksi täysikasvuinen. Nymfit ovat vaarallisimpia. Jos vaikutan sekopäiseltä, niin verenimijöiden myrkyistä se saattaa johtua. Aleksis Kivenkin on arveltu kuolleen borrelioosiin. Borrelioosin oireet muistuttavat kupan oireita. On hyvä, että Viivi keritään keväisin. Puutiaiset eivät pelkää Viivin tuikeaa katsetta, sillä ne ovat sokeita.