tiistaina, lokakuuta 29, 2013

Ikkunapaikka


9 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

Saattaisi sopia matkailuesitteeseen.

orvokki kirjoitti...

Täsä istuisin enkä muuta voisi .. kuin ihailla.

KooTee kirjoitti...

Hiukan sellaistahan tämä laivalla kuvailu on. Kuvataan joko omaa porukkaa tai sitten itse laivaa. Yritin saada kuviin lähinnä sitä mikä on oleellisa ja erilaista muihin laivoihin verrattuna eli muotoilua jne.
Toivottavasti olen jotenkin siinä onnistunut?

Oli surkea keli joten ei päässyt edes kannelle kuvaamaan.
Ikkunoista joitain saaristomaisemia kuvasin, niitä lataan vielä jonkun huomenissa.


a-kh kirjoitti...

kotee

Taidat olla ahkera laivailija. Olin minäkin ennen, koska en muuten saareen ja saaresta päässyt. Muotoilua oli lähinnä leivonnaisissa ja niissäkin vain pyöreätä.

Eko kirjoitti...

Mainio kuva-alalle asettelu - sommittelu...
Muutkin - värit ja oivallus hienoja...

KooTee kirjoitti...

En todellakaan ole!
Varsinkaan tälläiset risteilyt joissa ei pääse maihin välillä eivät ole minun juttuni.
Tämä oli nyt oikeastaan ihan sellainen olosuhteiden pakosta juttu, kun minusta ei olisi määränpäässä kävelijäksi. Laivalla on sikäli helppoa, että pääsee välillä istumaan.
Kyllähän esim. Tallinnassa olisi kiva piipahtaa kuvailemassa, matkoihinkaan ei tuhrautuisi liikaa aikaa. Minulle matkat merkitsevät aina kuvausreissua, oli se sitten mihin hyvänsä.=DD

Mari kirjoitti...

Olet kyllä onnistunut tarkastelemaan laivaa uudesta näkövinkkelistä! Kyllä. Tämäkin kuva on kaunis, rauhaisa ja tasapainoinen.

Tiitsa kirjoitti...

Olen katsellut näitä kuviasi laivalta ja miettinyt,että taitaa olla hyväksi "kahlita" sinut johonkin mistä et pääse karkuun, kuten nyt laivaan. Katselet aivan uusin silmin ympärillesi. ;) =DD

a-kh kirjoitti...

KooTee

Et kai ole tosissasi kaikkien matkojesi tarkoituksesta? Olen kyllä päättänyt ottaa viimeiselle matkalleni matolaatikon ja yhden pätikän satakaksikymppistä.