lauantaina, heinäkuuta 13, 2013

Kylähullut Kulkurit

 Meillä oli viikonloppuna hulinaa, Kylähulluilla Kulkureilla oli täällä kokoontuminen..
Nelisenkymmentä tälläistä "pientä" matkailuajoneuvoa oli alueella.


5 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Se on hauskaa kun on hulinaa, on se sitten isoa tai pientä.

Tiitsa kirjoitti...

Hulluus ja hauskuus, ainakin osallistujien parissa, liekö sitten kanssaeläjien:) Onneksi nämä eivät kestä kovin montaa päivää, jonkin aikaahan tuota teatteria katselee kyllä.... vai;)

a-kh kirjoitti...

Hulluja on monenlaisia. Niitä riittää Karstulaankin.

Pena kirjoitti...

Terve Kale!

Ai nuo ovat "teiden tukon" mielestä niitä justiinsa. Kesti vähän aikaa, ennenkuin tajusin tuon MEILLÄ, sinähän olet siellä jossain tien päällä, kotinurkista ei mitään havaintoja. Samoihin aikoihin siellä kotinurkissasi oli traktoritapahtuma, netistä vaan katselin traktorien kuvia, siellä oli näköjään yks tuttukin traktori, varmaan kolme vuotta sitten, kun olin kuvailemassa Turkuun tulevaa laivaa, niin tää traktori oli siinä Pukinsalmen rannalla niittokone pystyssä. Menin jututtamaan kuskia, vanhempi pariskunta, sanoivat tulleensa Tanskasta Suomeen, Travemyndessä on koti, sanoi Karl.

Oolrai, ei täs kummempia, voikaa hyvin.
Terv. Pena

Mari Hirsikallio kirjoitti...

Kestitte? :) Minä meinasin jo kilahtaa vkl saaressa, kun päiväsaarestelijat änkivät juuri siihen rantaan, minkä lahdessa meillä oli vene. Koko saari oli tyhjäja tyyni ja juuri siihen piti tulla... ;) Taidan olla melkoinen erakko!