lauantaina, huhtikuuta 27, 2013

Päijänteen rannoilt
Täällä ollaan taas, Sysmässä. Eiköhän se kesäkin siitä tule vaikka Päijänteen perukka on vielä hiukan jäässä.
Taittaa kyllä tämä jää hävitä vappuun mennessä? Ihan rantaan ei vielä vaunua laitettu, maa oli vielä sen verran pehmeätä ettei siihen viitsinyt vaunua vielä vetää.

6 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Tervetuloa näille seuduille. pari päivää niin eiköhän jäät katoa.
Kotiutumista ja lämpöä. Viiville mukavia kurakelejä =DD

KooTee kirjoitti...

Onneksi Viivillä on haalari mukana;)

Wiltteri kirjoitti...

Mukavia kevätpäiviä pyörien päälle!

a-kh kirjoitti...

Sisämaan järvet ovat vielä enimmältään jäässä. Pulkkilanharjun kautta varmaan ajoitte. Kirkko on siinä näköetäisyydellä, joten sunnuntainen herätys on varmistettu. Taitaa se kolkuttaa iltakuudeltakin nukkumaanmeno merkiksi. Yrjö Kokolle terveisiä. Vanha Kerttukaan ei taida enää olla kovin voimissaan. Jonkun sääprofeetan mukaan tänä vuonna kesä alkaa vasta syyskuussa, joten siinähän siinä tapauksessa kökötätte kuin liejukanat. Sysmä on mukavan matkan päässä Heinolasta, Lahdesta, Asikkalasta, Kangasniemeltä, kuningaskunta Hartolasta, Leppävirralta, Heinävedeltä ja jopa Savonlinnasta, Varkaudesta, Kuopiosta ja Jyväskylästä, jos niinku retkeillä tahtoo. Jos sulla olisi jalka kunnossa, voisitte kiivetä Rapauorelle. Nimestä huolimatta siellä ei ole kuraa.

Täällä saaressa on sankka sumu, mutta aurinko on noussut jo sen yläpuolelle. Sotkat sukeltelevat laiturin vieressä. Jokakesäinen joutsenpari on jo tullut pesäruovikkoonsa.

SusuPetal kirjoitti...

Jestas, joko vaunukausi alkoi??? Hurjia sissejä olette!

Mari Hirsikallio kirjoitti...

Mukavaa kesäkautta! Tätä olette varmaan jo odotelleetkin, etenkin perheen naisväki. Siellä näyttää hyytävämmältä kuin täällä, niin taisi olla viime vuonnakin.