torstaina, tammikuuta 20, 2011

Jokelan aseman lakkautus tilanne.


No niin, nyt on aseman seinään ilmestyneet ekat töherrykset. Siitä se alkaa.
Tänään tuli Uudenmaan uutisissa tieto, että aseman lipunmyynti saa jatkoaikaa kesään asti. Siitä sitä vasta on hyötyä. Jatkoksi vielä, että odotustilat saavat olla käytössä vuoden loppuun. Juu, onhan niillä tietty käyttöä vesisateella, mutta mutta... mitä seuraa siitä jos odotustila on valvomatta aukioloajan. Arvaapa sen?
Seurataan tilannetta.

5 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Oisko tuossa nyt mahdollisesti jonkinlainen taktinen perääntyminen tulossa? Suoraanhan ei voida sanoa, että vastustus olisi purrut.
Jos tilat ovat valvomatta auki niin.... ei sitten kohta ole koko rakennusta.

Ari kirjoitti...

Jossain tv ohjelmassa tuli juttua viikolla Jokelan asemasta, en katsonut sen paremmin

Wiltteri kirjoitti...

Niin, eipä näy enää Sulo Vilen - tyylisiä huoltoasemia kuin kourallinen, isoja abc-asemia vaan ja loput "kylmäasemia". Sama trendi kaiketi vaivaa myös juna-asemia, pikkupaikat muuttunee "kylmäasemiksi", vain isot jylläävät...

Mari kirjoitti...

Aiheeseen liittyvänä kuvtuskuvana tämä on upea! Kuvassa on paljon kaikkea, katsottavaa ja informaatiota asiasta. Tyrkytäpä paikallislehteen, vaikka lukijan kuvaksi, jos siinä sellaista on, otsikkona "tuhon alku?".

Wiltteri otti puheeksi nuo "Sulo Vilen" huotsikat. Kyllä mieluummin teelle menen tuttuun ja turvalliseen ABC-huoltamoon, saan paakkelsinkin. Nuo "SV-huoltsikat" ovat kuvauksellisia paikkoja, mutta kartan niitä kuin ruttoa ajellessani pitkin Suomen maata.

Olen ennakkoluuloinen myönnän. En halua tulla paikallisten mulkoiltavaksi ja pakkoliptonia lipikoivaksi pakkopullan känttyä kaluavaksi turistiksi.

Saan olla ABC:llä oma itseni, pikaisesti poikkeava "panniinin mutustaja".

a-kh kirjoitti...

Niettä ABC:n kuppiloista ja kaupoista on tullut tuttuja ja turvallisia? Ne ne vasta HP:n paikkoja ovat. Ja kuka nyt teetä juo, vaikka kahvikin on keksitty?