keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Viikon kuva!Tässä näkyy tämän hetken kuvausfiilikset, jotain sentään, lähikuvausta ihan tietsikan lähellä.
=DD

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tyylikkyyttä ;-)

Näin viime viikolla miehen, jolla oli Ainot jalassa. Oli vähän outo näky. Silmä ymmärtää naisilla Reiskat, muttei toisin päin kaikkine punaisine viiruineen ja pallukoineen.

SusuPetal kirjoitti...

Lokoisaa oltavaa.

Iines kirjoitti...

No tätä se on. Villasukkia ja villahuopaa ja telkkua ja tietsikkaa. Mitäs sitä ei olisi vielä kotoaan kuvannut?

Wiltteri kirjoitti...

Reiskat aamujumpalla! Töiden jälkeen itsellä on tuollainen fiilis, hyvällä säällä EHKÄ ulos kameran kanssa-jos ahdas olkapää kivultaan sen sallii..!

raija kirjoitti...

Marimainen kuva=D

Minulla on joskus mökillä ollut Ainot eivät sopineet jalkaan!

Parempi kuvafiilis sulla on kuin mulla, en ole kamera ottanut esille pitkään aikaa.
Pimeäkin on ja vähän lunta tupruttelee.
Minä olen töpännyt noiden kommenttien kanssa kun vaihdoin käyttäjäkuvan ja se oli niin kamala että oli pakko poistaa koko kommentti;)

Kale kirjoitti...

Hehee! Mainoit ovat Reinot. Ja lämpimät. Sain sellaset työkavereilta lahjaksi, kun tuli vuosia taas lisää syksyllä. Ne on niin mukavat, että unohdin ne jalkaan kauppareissulle. Huomasin onneksi jo autossa ja palasin vaihtamaan.... ;>)

irma kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että minullakin on reinot. Tällaiselle mökin mummelille ihan sopivat jalkineet, lämpimät, mukavat jalassa ja parasta kaikessa: niillä voi piipahtaa ulkona kelillä kuin kelillä, ei tarvitse vaihtaa kenkiin. Vaikkapa laittamassa lisää syömistä linnuille, pihan perillä... On ne meinanneet joskus aamupöpperössä unohtua jalkaan töihin lähtiessäkin, autossa sitten huomannut vasta. Ainotkin on joskus olleet, mutta eivät ole ollenkaan niin mukavat jalassa kuin reinot. Paikkakunnalla, missä asun, järjestettiin kesällä Reiska- ja Aino -jalkapallon MM-kisat, siis nuo tossut jalassa tietenkin palloa potkivat. En käynyt katsomassa, olin Lapissa.

Krisu kirjoitti...

Ihan mahtava kuva! Mulla oli Ainot hetken, sitten tuli äiti kylään ja ne muuttivat Lahteen mummun mukana! Jos ostaisin pinkit reinot, ehkä saisin pitää ne itse? ;)

KooTee kirjoitti...

Niitä näkyy olevan pinkin värisiäkin.
Sinulle varmaan sopisi, olet pinkin ystävä...luulisin? ;)

namaki kirjoitti...

viihtyisässä