keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Kiire pois, kaatosade tulossa

 

Kuva muutaman vuoden takaa, kuvattu Tammisaaren Kopparössä
Posted by Picasa

4 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Mietin tätä kuvaa ladatessani, että mikä siinä on se miksi sen tänne laitan? Tunnelma, sehän se. Tunnelma kuvissani on mielestäni yhteinen tekijä, siihen pyrin, tietenkin niissä pitää olla myös tekniikka jokseenkin paikallaa. Kuvan sommittelu on minulle tärkeä asia, siksipä kuviani on yleensä rajailtu, siitä johtyy myös usein aika erikoinen kuvaformaatti.
Iines mainitsi tuolla aimmin sanan "peruskuva" ja Mari kyseli mikä se peruskuva on? Siinäpä olisi päivän kysymys johon jokainen saa ottaa kantaa haluamallaan tavallaa.

ajatar kirjoitti...

Kaunis kuva olen nähnyt tämän ennenkin mutta se ei haittaa. Siinä on tosi hyvä tunnelma. Tykkään kovasti varsinkin kun siinä on noita ukkospilviä:)

Kommentoinnit ovat vähentyneet jollei tyystin loppuneet. Ihmiset taitavat kerätä uusia voimia ja työtkin ovat monelle alkaneet.

hpy kirjoitti...

Usein naita kauniita vareja nakee juuri ennen kaatosadetta.

Mari kirjoitti...

Tällaisia sävyjä pitää valokuista löytyäkin! Kovassa keskipäivän valossa tämä olisi ollut "lätteämpi" ja mielenkiinnottomampi. Pitäisi vaan useammin malttaa odottaa oikeita kuvausolosuhteita ja jättää sekunda räpsimättä.