lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Kalastajan paluu

Lokit seurasivat tiivisti veneen saapumista rantaan. Hetkeä myöhemmin ne palasivat takaisin merelle Kuva on otettu melkoisen kaukaa 70 mm polttovälillä ja rajattu melkoisesti. Siispä KLIKKAA kuva suuremmaksi.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isossa kuvassa kiinnitin huomiota tuohon aallonmurtajalla seisovaan kalastajaan. Ymmärrän hyvin harrastuksen tuolla etelässä, mutta täälläkin sekä Helsingin että Espoon rannoilla noita myös riittää myös tuulisella ja sateisella säällä. Jos harrastaisin kalastusta niin mukavuudenhaluisena odottelisin kesäkelejä. Silloin tosin saalis saattaa jäädä pieneksi...

kootee kirjoitti...

Samat sanat Lasse, siksipä minulla onkin jäänyt kalareissut usein enempi valokuvauksen puolelle=)

SusuPetal kirjoitti...

Tuo aallonmurtaja on hieno.
Kalastusta on vaikea ymmärtää, mutta onneksi ei tarvitsekaan.

KooTee kirjoitti...

Tässä huomaa hyvin, miten pienikin kohde, mikä on sijoitettu kuvan keskipisteeseen (lähes) kiinnttää katsojan huomion.

Jatta kirjoitti...

Tykkään kuvasta, hyvin rajattu, pysyy koossa hienosti.Lokit tosiaan saattelevat kalalaivaa, tuli kaihoisa olo. Noilla rannoilla on oma tuoksunsa. Minusta kalastaminen (vain omaan tarvekäyttöön) on kivaa, vaikken sitä enää harrastakaan. Ja tajuan että monelle etelän ihmiselle kalastus on edelleen ammatti.

Tästä kuvasta tulee iso toivo: kunpa nuo meret, vedet säilyisivät!

Mira kirjoitti...

Minunkin silmiini ekaksi osui kalastaja aallonmurtajalla. Kuvaa isommaksi klikattua, huomasin hyvintasaiset kivenlohkareet taustalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot värit tässä kuvassa! Kyllä huomaa, ettei ole Suomessa kuvattu, on niin huikean sininen ulappa. Tuo lokkien määrä laivan ympärillä on uskomaton.

Mari kirjoitti...

Ihana! Pääsispäs mukaan (tietenkin tuolle kalastusalukselle, ei aallonmurtajalle).