tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Pokkarin testi jatkuu


Tässä taas pari ns. testikuvaa, Eilen illalla nappasin,Viiviä lenkittäessä. Jalusta olisi oikeastaan pitänyt olla, hiukan otin tukea lyhtypylväästä. Minulla on vain vähänlaisesti kokemusta lyhtypylväiden halailusta =)

7 kommenttia:

maria kirjoitti...

Tykkään tuon ylimmäisen kuvan erikoisesta sävystä. Minkä hintainen kamera tuo on, noin suunnilleen siis? Itse olen säätänyt omassa kamerassa (Konica-Minolta) sävyt karamellimaisiksi. Hmm... huomaakohan sen? Tein säädön keväällä, koska halusin saada hiukan "oikeammat" ja heleämmät sävyt aukeavista koivunlehdistä jne, mutta säätö on sitten jäänyt päälle.

KooTee kirjoitti...

Maria; http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=293274&shopId=19652&findPath=true&compartmentId=20160&categoryId=20670&catalogId=1444&ddkey=ProductDisplay

Tässä yksi osoite jossa sitä myydään nyt edullisesti. Kyllä tämä tuntuu hyvin kelpaavan minulle kakkoskameraksi, en raaskinut enempää sijoittaa. Olisihan noita parempiakin ollut tarjolla =)

En ole huomannut kuvissasi mitään erikoisempaa makeutta, vaikka karkiksi olitikin muuttanut.

hpy kirjoitti...

Hyva fiilis noissa kuvissa.

maria kirjoitti...

Jostain syystä en pääse tuolle sivulle, ilmoittaa häiriötä...

A-K.H kirjoitti...

Tulee noita oksennuksenvärisiä kuvia, kun keinovalossa kuvataan päivänvalofilmille, mitä sitten kameroiden sisuksissa nykyään onkaan.

KooTee kirjoitti...

Keltaiset katuvalot antavat keltaista valoa =) Tässä pokkarissa ei ole RAWia joten en pystynyt muuttamaan tuota keltaista. Toisessa ei ole oksennusta?

maria kirjoitti...

Joo, nyt onnistui. Ei paha hinta. :)